Изложба в Пловдив - 23.09.2023 г.


  16 октомври 2023 г.   

На изложбата в Пловдив - "Етно с куче под тепетата", която се проведе на 23.09.2023 г., нашите кучета отново имаха отлично представяне!
Нашият Вук - BIS/BISS. Int. Multi CH.Btaveheart Vuk Speigas SD стана победител на породата и беше класиран на четвърто място при ветераните. Вук скоро ще стане на 12 години, и това беше неговата последна изложба.
Нашите бебета, двете сестри JulyVell's Oreo Cookie и JulyVell's Oliphant Charm станаха съответно на второ и на първо място в породата. А Оли отново се изкачи на почетната стълбичка, този път на трето място Baby BIS - III при много силна конкуренция. Тя беше представена от нейната малка собственичка, Симона, която застана на равно с опитните хендлери и възрастни хора, а е само на 10 години и това беше нейната едва втора изложба! Много се годеем с отбора "Оли-Симона" и вярваме, че от тях ще имаме още много хубави новини в бъдеще!
Благодарим на съдията Dusko Piljevic от Сърбия, за прекрасните описания и хубавите думи за нашите кучета!
Благодарим на организаторите на тази чудесна изложба - Български киноложки клуб, която беше органазирана с много страст и внимание към всеки детайл! Чудесна атмосфера, уникални награди, дрес код и много приятни мигове с приятели!